PETI FESTIVAL – ZA NOVE ŠANSE

Teško je napraviti pozivnicu za događaj koji se sada, već tradicionalno, peti put održava i za koji znamo da ga nestrpljivo iščekujete. Naš međunarodni Festival potpomognute oplodnje postao je centralno zbivanje i okupljanje svih onih koji pokušavaju da ostvare potomstvo.

Kao što je već poznato, na festivalu vas očekuju mnogobrojne diskusije na sve aktuelne i važne teme o kojima smo razgovarali tokom godine, ali će vam prilikom ovog susreta na te teme govoriti stručnjaci iz mnogobrojnih oblasti i raznih krajeva Evrope. Upravo oni će održati i besplatne individualne konsultacije sa svima onima koji iskažu interesovanje i prijave se putem našeg sajta. Kao što i sam slogan najavljuje, potrudićemo se da govorimo o svim načinima i šansama za dobijanje potomstva – vantelesnoj oplodnji, donaciji reproduktivnih ćelija, kao i usvajanju. Želimo da nakon završetka i ovog važnog događaja kući krenete sa novom nadom, motivacijom i šansom za uspeh.

Na festivalu vas očekuje i predstavljanje naših saradnika kroz štandovski deo, uz darivanje simboličnih poklona i mnoštvo saveta. Udruženje embriologa Srbije potrudiće se i ovog puta da vam, kroz Laboratoriju uživo, približi proces oplodnje u laboratorijskim uslovima.

Nezaobilazni deo festivala svakako je i naš Zid nade, koji će, uvereni smo, i ovog puta biti najemotivniji segment našeg događaja. Sigurni smo da će i ove godine svi prisutni učestvovati u kreiranju najrealnije slike o neplodnosti i svim osećajima, nedaćama, problemima i različitim situacijama koje ona nosi. Znamo da će se tu naći i mnoge poruke ohrabrenja i po koja anegdota koja će nam izmamiti osmehe, jer upravo su sve te pomešane emocije i deo puta ka bebi.

I naravno da to nije sve! U posebnom kutku za druženje, koji ove godine pripremamo za vas, pronaći ćete mnoga iznenađenja. Želimo da imamo poseban kutak za slikanje, koji će ostati kao uspomena na jedan divan momenat. Ponovo ćemo izložiti naše suvenire i napravićemo prostor za susrete i razgovore.

Radujemo se novom susretu i ovom našem najmnogobrojnijem druženju. Dobro došli na Festival potpomognute oplodnje!

Prijava prisustva, zakazivanje konsultacija, prijava za diskusije i radionice nalaze se na sledećem linku: FESTIVAL – PRIJAVE

Očekujemo vas na Petom međunarodnom festivalu potpomognute oplodnje, pod sloganom „Za nove šanse“, koji će se održati 14. oktobra od 10 do 20 časova u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu – ulica Španskih boraca 74. Ulaz je besplatan!