ZID NADE

Zid nade je najemotivniji deo svih održanih Festivala potpomognute oplodnje. Tu smo delili tugu, radost, loše misli, dobre vesti i poruke ohrabrenja najbližima i onima koji se još uvek nisu ostvarili kao roditelji. Tu smo oslikali sve emocije sa kojima smo se susretali na putu ka bebi.

I ove godine rešili smo da nastavimo sa tom tradicijom. Kao i do sada, stvaraćemo svi zajedno novim porukama, novim crtežima, emocijama, planovima i putanjama… Beležićemo želje, prigovore, predlagati eventualne promene i poboljšanja…

675 - Konferencija-774
zid nade - slajder
686 - Konferencija-785
247 - Konferencija-346
DSC_4244
2 (2)
slajder
563 - Konferencija-663
I festival-3
I festival-9
zid nade - slajder

Želimo da dođete, da podelite sa nama motivacione poruke, fotografije, misli, osećanja… Da sa sobom ponesete fotografiju koja simbolizuje vašu borbu i snagu…

Ispričajte nam vašu priču, opišite svoj put ka bebi. Reci te nam da li ste se sretali sa diskriminacijom, bespotrebnim savetima, ili je vaš put pratila podrška okoline. Dočarajte nam svoje dane iščekivanja, posavetujte šta je vama pomoglo da skrenete misli i pronađete svoj mir u moru tenzije i stresa.

Ukoliko ste se ostvarili kao roditelji, ohrabrite nas svojom pričom. Motivišite one koji su poklekli i kojima ponestaje volje za dalje… Pošaljite nam pozitivnu energiju i dodajte malo elana tako što ćete nam reći šta nas čeka na cilju.

Motivišite, inspirišite, podelite sreću ili tugu, želju ili volju… Ili bilo koje drugo osećanje sa kojim ste se susreli na ovom putu. Pomozite nam da i ove godine kreiramo zajedno naš ZID NADE.

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!