TREĆI FESTIVAL – ZATO ŠTO JE VAŽNO!

Nastavili smo tradiciju kao i prethodnih godina! Jedva smo čekali da korona prođe i da možemo da se družimo!! Organizovali smo Međunarodni Festival potpomognute oplodnje u Srbiji i to po treći put!

Festival je održan 2. i 3. oktobra 2021. godine u Envoy Conference sali, u Beogradu, ul. Gospodar Jevremova 47.

Festival je bio otvoren od 10 do 20 časova oba dana (subota i nedelja) i ulaz je za sve posetioce potpuno bio besplatan. Naravno, i sve ostale aktivnosti na Festivalu (konsultacije, poseta panel diskusijama…) potpuno su besplatne za sve, kao i uvek. Sve u cilju da vam pomognemo da što pre dođete do onog što najviše želite a to je BEBA! I da vas dvoje bude barem troje!

treci festival
slajder
slajder
slajder
slajder
slajder
ivf laboratorija
slajder
slajder
slajder
zid nade - slajder
slajder

Festivalu je prisustvovalo više od 70 lekara iz različitih IVF klinika iz zemlje i inostranstva, više od 50 klinika, farmaceutskih kuća, laboratorija, poliklinika i ostalih proizvođača suplemenata i drugih nemedicinskih i dodatnih sredstava u lečenju neplodnosti. Takođe, Festival su ulepšala i udruženja iz Srbije i inostranstva.

Želeli smo, kao i uvek, da vam pomognemo, da vas informišemo, da vam obezbedimo besplatan individualan razgovor sa lekarima. Sve je to zaista važno! Znamo koliko je važno imati bebu!

Lečenje neplodnosti je važan životni problem i potpuno menja navike i život ljudi koji se suočavaju sa ovim iz korena. Menja socijalni status, društvene norme i bukvalno okreće život naglavačke. Neretko se dešava da okolina ne razume dovoljno, ili ni malo, ovaj problem,a mi upravo želimo da ukažemo na to da je ovaj problem važan! Zato je slogan Trećeg Festivala ZATO ŠTO JE VAŽNO!

Veliko interesovanje posetilaca iz predhodnih godina pokazalo je da je ovakav događaj itekako potreban.

Šta ste nam rekli u vezi prethodnih festivala?

  • ,, Mnogo je korisnih informacija! Oduševljeni smo!“
  • „Besplatne konsultacije su mi mnogo značile!“
  • „Oduševljena sam diskusijama – aktivno, korisno i jasno“
  • ,,Najviše mi se dopao Zid nade! Psihološki momenat za mene je najbitniji! Teško mi je, ali kad sam među ljudima koji imaju isti problem – lakše mi je!“
  • ,,Vrlo korisno! Nigde i nikada nismo uspeli da se ovako dobro informišemo o našem problemu kao danas na Festivalu!“

Na Trećem Festivalu održali smo 10 panel diskusija na kojima je učestvovalo više od 40 stručnjaka iz zemlje i inostranstva.

Ono što smo obećali, to smo i ispunili: interesantni, edukativni, informativni i otvoreni razgovori.

Teme su bile različite, a obuhvatile su skoro sve u vezi lečenja neplodnosti – od pripremnih intervencija, preko hormonske stimulacije i psihološkog aspekta, pa do donacije i surogata.

Autorka: Sandra Jovanović
Šansa za roditeljstvo

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!