TREĆI FESTIVAL – ZATO ŠTO JE VAŽNO!

Nastavljamo tradiciju i ove godine, kao i ptehodnih, organizujemo Međunarodni Festival potpomognute oplodnje u Srbiji treći po redu!

Festival će se održati 26. i 27. septembra u Envoy Conference sali, u Beogradu, ul. Gospodar Jevremova 47.

Festival će biti otvoren od 10 do 20 časova i 26. i 27. septembra (subota i nedelja) i ulaz će za sve posetioce biti besplatan. Takođe, i sve ostale aktivnosti na Festivalu – besplatne konsultacije, poseta diskusijama – potpuno su besplatne za sve.

Očekujemo više od 70 lekara iz različitih IVF klinika iz zemlje i inostranstva, više od 50 klinika, farmaceustkih kuća, laboratorija, poliklinika i ostalih proizvođača suplemenata i drugih nemedicinskih ali dodatnih sredstava u lečenju neplodnosti.

Na raspolaganju će vam biti pomoć, informacija, konsultacija, mišljenje, edukacija o problemu neplodnosti. Sve to zašto što je važno! Vrlo je važno imati bebu!

Lečenje neplodnosti je jako važan životni problem i potpuno menja navike i život ljudi koji se suočavaju sa ovim iz korena. Menja socijalni status, društvene norme i bukvalno okreće život naglavačke. Neretko se dešava da okolina ne razume dovoljno, ili ni malo, ovaj problem,a mi upravo želimo da ukažemo na to da je ovaj problem važan! Zato je ovogodišnji slogan Festivala: ZATO ŠTO JE VAŽNO!

Veliko interesovanje posetilaca iz predhodnih godina pokazalo je da je ovakav događaj itekako potreban.

Šta ste nam rekli u vezi prethodnih festivala?

  • ,, Mnogo je korisnih informacija! Oduševljeni smo!“
  • „Besplatne konsultacije su mi mnogo značile!“
  • „Oduševljena sam diskusijama – aktivno, korisno i jasno“
  • ,,Najviše mi se dopao Zid nade! Psihološki momenat za mene je najbitniji! Teško mi je, ali kad sam među ljudima koji imaju isti problem – lakše mi je!“
  • ,,Vrlo korisno! Nigde i nikada nismo uspeli da se ovako dobro informišemo o našem problemu kao danas na Festivalu!“

Ove godine pripremili smo 12 panel diskusija na kojima če učestvovati više od 40 stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Teme, program i predavače možete videti na linku: PROGRAM

Ono što vam obećavamo su interesanstni, edukativni, informativni i otvoreni razgovori. Takođe, nadamo se da ćete i vi postaviti pitanja na samim diskusijama i biti aktivni učesnici.

Teme su različite, a obuhvataju skoro sve u vezi lečenja neplodnosti – od pripremnih intervencija, preko hormonske stimulacije i psihološkog aspekta, pa do donacije i surogata. Ove godine izdvajamo i jednu interesantnu temu na kojoj će učestvovati psiholozi koji će razgovarati s parovima o njihovom emotivnom doživalju neplodnosti. Želimo da pokažemo koliko psihološki i emotivni problemi mogu uticati na tok lečenja i krajnji ishod.

Zaista je mnogo novina, mnogo korisnih saveta, informacija, besplatnih konsultacija i ostalih sadržaja koje pripremamo za vas 26. i 27. septembra! Zato, prijavite se dođite!

Čekamo vas!!

Preporučeno je nošenje zaštitnih maski na samom događaju, a sve u cilju zaštite svih posetilaca od virusa COVID-19.