TREĆI FESTIVAL – ZATO ŠTO JE VAŽNO!

Nastavljamo tradiciju i ove godine, kao i prethodnih! Jedva smo čekali da korona prođe i da možemo da se družimo!! Opet organizujemo Međunarodni Festival potpomognute oplodnje u Srbiji i to treći put!

Festival će se održati 2. i 3. oktobra u Envoy Conference sali, u Beogradu, ul. Gospodar Jevremova 47.

Festival će biti otvoren od 10 do 20 časova oba dana (subota i nedelja) i ulaz je za sve posetioce potpuno besplatan. Naravno, i sve ostale aktivnosti na Festivalu (konsultacije, poseta panel diskusijama…) potpuno su besplatne za sve. Sve u cilju da vam pomognemo da što pre dođete do onog što najviše želite a to je BEBA! I da vas dvoje bude barem troje!

Festivalu prisustvuje više od 70 lekara iz različitih IVF klinika iz zemlje i inostranstva, više od 50 klinika, farmaceutskih kuća, laboratorija, poliklinika i ostalih proizvođača suplemenata i drugih nemedicinskih i dodatnih sredstava u lečenju neplodnosti. Takođe, Festival će ulepšati i udruženja iz Srbije i inostranstva. Da pogledate spisak svih učesnika na Festivalu kliknite OVDE

Želimo da vam pomognemo, da vas informišemo, da vam obezbedimo besplatan individualan razgovor sa lekarima. Sve je to zaista važno! Znamo koliko je važno imati bebu!

Zakaži besplatne konsultacije sa IVF stručnjacima klikom na link: BESPLATNE KONSULTACIJE

Lečenje neplodnosti je važan životni problem i potpuno menja navike i život ljudi koji se suočavaju sa ovim iz korena. Menja socijalni status, društvene norme i bukvalno okreće život naglavačke. Neretko se dešava da okolina ne razume dovoljno, ili ni malo, ovaj problem,a mi upravo želimo da ukažemo na to da je ovaj problem važan! Zato je ovogodišnji slogan Festivala ZATO ŠTO JE VAŽNO!

Veliko interesovanje posetilaca iz predhodnih godina pokazalo je da je ovakav događaj itekako potreban.

Šta ste nam rekli u vezi prethodnih festivala?

  • ,, Mnogo je korisnih informacija! Oduševljeni smo!“
  • „Besplatne konsultacije su mi mnogo značile!“
  • „Oduševljena sam diskusijama – aktivno, korisno i jasno“
  • ,,Najviše mi se dopao Zid nade! Psihološki momenat za mene je najbitniji! Teško mi je, ali kad sam među ljudima koji imaju isti problem – lakše mi je!“
  • ,,Vrlo korisno! Nigde i nikada nismo uspeli da se ovako dobro informišemo o našem problemu kao danas na Festivalu!“

Ove godine pripremili smo 10 panel diskusija na kojima će učestvovati više od 40 stručnjaka iz zemlje i inostranstva. Teme, program i predavače možete videti na linku: PROGRAM

Prijava za DISKUSIJE je OBAVEZNA!

Ono što vam obećavamo su interesantni, edukativni, informativni i otvoreni razgovori. Takođe, nadamo se da ćete i vi postaviti pitanja na samim diskusijama i biti aktivni učesnici.

Teme su različite, a obuhvataju skoro sve u vezi lečenja neplodnosti – od pripremnih intervencija, preko hormonske stimulacije i psihološkog aspekta, pa do donacije i surogata.

Zaista je mnogo novina, mnogo korisnih saveta, informacija, besplatnih konsultacija i ostalih sadržaja koje pripremamo za vas 2. i 3. oktobra! Zato, prijavite se i dođite!

Prijavi svoje prisustvo na Festivalu klikom na link: PRIJAVA PRISUSTVA

Čekamo vas!!

Preporučeno je nošenje zaštitnih maski na samom događaju, a sve u cilju zaštite svih posetilaca od virusa COVID-19.

Autorka: Sandra Jovanović
Šansa za roditeljstvo

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!