ZAKAŽI BESPLATNE VTO KONSULTACIJE

Nakon male prednosti koju smo dali aktivnim članovima Udruženja sada puštamo termine za sve kojima su potrebne konsultacije. Dakle, u narednom periodu svi mogu zakazati BESPLATNE KONSULTACIJE.

Besplatne konsultacije na Festivalu možete zakazati tako što ćete ispratiti sledeće korake.

UPUTSTVO KAKO DA ZAKAŽETE BESPLATNE KONSULTACIJE:

  • KORAK 1: Popuni kratak upitnik (ispod) svojim tačnim podacima. Na opadajućem meniju odaberi lekara sa kojim želiš da zakažeš konsultacije. Bitno je da odaberete samo jednog lekara. O biografijama lekara informišite se na linku: LEKARI
  • KORAK 2: Na tvoj upisani imejl će stići potvrda da su konsultacije zakazane – datum, vreme, mesto i ime lekara sa kojim su zakazane. Potvrda će ti stići u roku od 24h. Ne brini. Ukoliko ne vidiš potvrdni imejl u prijemnom sandučetu, obavezno proveri i sanduče nepoželjne pošte – spam/junk.
  • KORAK 3: Tek nakon primljenog potvrdnog imejla tvoje konsultacije su zakazane! U imejlu ćemo ti napisati sve neophodne informacije. Ukoliko ti imejl ne stigne u roku od 24h – pozovi nas.
  • KORAK 4: Obavezno sačuvaj imejl potvrde zakazanih besplatnih konsultacija do održavanja Festivala. Trebaće ti.
  • KORAK 5: Na besplatne konsultacije ponesi celokupnu medicinsku dokumentaciju koju imaš i dođi ili sam/sama ili s partnerom – kako želiš.

VAŽNE INFORMACIJE: 

BUDI ODGOVORAN, JAVI AKO NE DOLAZIŠ!! Neko drugi čeka baš tog lekara i baš to vreme.

PREVODILAC će obavezno biti uz inostrane lekare, tako da ne brini – sve ćeš razumeti i oni će tebe razumeti.  

BITNO: Upisani podaci koristiće se isključivo za zakazivanje besplatnih konsultacija i za potrebe Udruženja Šansa za roditeljstvo – ne daju se trećim licima i klinikama.

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!