DRUGI FESTIVAL – MISLITE O TOME

Drugi međunarodni Festival potpomognute oplodnje, pod sloganom Mislite o tome održan je 12. i 13. oktobra 2019.godine u Envoy Conference sali i okupio je oko 1500 ljudi. Dva dana je trajao ovaj Festival jer je puno pitanja i puno nejasnoća koje treba objasniti. Naravno, ponovo smo želeli da problem neplodnosti izvučemo iz stigme i da parovima pružimo ono što je najpotrebnije – motivaciju.

Srbija je oktobra 2019. godine bila mesto gde smo okupili najveće stručnjake iz Srbije i Evrope u želji da pomognemo parovima, razjasnimo nejasnoće, odgovorimo na pitanja, diskutujemo na određene teme o lečenju neplodnosti.

I na Drugom Festivalu organizovali smo besplatne konsultacije sa stručnjacima iz svih oblasti koje se vezuju za neplodnost i vantelesnu oplodnju – ginekolozima, embriolozima, endokrinolozima, urolozima, hematolozima, psiholozima i bilo je organizovano čak 300 besplatnih konsultacija!

Da, dobro ste čuli – na drugom Festivalu organizovano je i održano više od 300 besplatnih konsultacija za parove i pojedince. Svako ko je zakazao konsultacije za stručnjakom imao je posebnu, intimnu prostoriju i određeno vreme za razgovor.

II festival
398 - Konferencija-497
655 - Konferencija-754
166 - Konferencija-265
72464105_
Konferencija-322
303 - Konferencija-402
620 - Konferencija-719
102 - Konferencija-201
675 - Konferencija-774
563 - Konferencija-663
111

Više od 50 lekara i IVF klinika je bilo prisutno. Svi su bili u službi posetioca i na ovaj način svako je, prilikom posete štandu, mogao da dobije odgovore na sva postavljena pitanja.

Potrudili smo se da i na Drugom Festivalu imamo stručnjake iz različitih zemalja, različitih specijalnosti i da svi oni budu spremni za direktan razgovor sa posetiocima i potpuno posvećeni vašem problemu.

Na Drugom Festivalu smo prikazali naš jedinstven dokumentarni film o neplodnosti Putovanje do bebe. Ovaj film prikazuje istinite priče parova i njihove borbe. Film je sada dostupan na našem YouTube kanalu.

Štandovi klinika iz zemlje i inostranstva, štandovi ordinacija, proizvođača lekova i suplemenata, apoteka, udruženja, ali i mnogih drugih, bili su postavljeni u Envoy Conference sali dva dana, u subotu i nedelju.

Posebnu pažnju na Festivalu prisutnima je privukla IVF Laboratorija uživo gde su posetioci imali priliku da vide kako izgleda svet stvaranja jednog novog života.

I 2019.godine, a to nam je već drugi put, zajedno smo radili na Zidu nade – najemotivnijem kutku Festivala. Edukovani psiholog je sa parovima razgovarao dok su oni ostavljali svoje emotivne poruke za neke druge parove. Takođe, pored Zida nade nalazio se i Photo booth pa su bile omogućene besplatne fotografije za sve posetioce. A kako to izgleda pogledajte u videu PHOTO BOOTH.

Ulaz je na našim događajima uvek besplatan za sve.

Snimke Panel diskusija sa Drugog Festivala potomognute oplodnje možete pogledati na našem Youtube kanalu, na play listi ispod:

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!