IVF LABORATORIJA UŽIVO

Nije teško pronaći Laboratoriju uživo na našem Festivalu, dovoljno je da pratite gužvu i one koji su formirali red kako bi pod mikroskopom videli jajnu ćeliju, spermatozoid, embrion. Samo IVF borci imaju privilegiju da vide čaroliju vraćanja embriona u matericu – stvaranje novog života. Naši čarobnjaci, embriolozi, prate naše embrione od prvog susreta jajne ćelije i spermatozoida, preko deobe ćelija, do samog vraćanja u telo buduće mame.

Ovo je jedinstvena prilika da upravo njih pitate kako izgleda čišćenje ćelija, kako plivaju spermatozoidi, raspitate se o načinima oplodnje, IVF metodi, ICSI metodi… Embriolozi iz Udruženja embriologa Srbije sa velikom pažnjom i strpljenjem dočaravaju svaki delić svog rada i posebnu zahvalnost dugujemo baš njima jer nam detaljno i sa strpljenjem približavaju postupak stvaranja novog života pod mikroskopom.

Ovo je jedinstvena prilika u kojoj možete videti šta se zaista zbiva u laboratoriji, kako izgleda proces oplodnje i koju aparaturu embriolog koristi u posebnoj metodi stvaranja novog života.

ivf laboratorija
158 - Konferencija- (2)
559-Konferencija-658-1-1024x683
slajder
165 - Konferencija-264
154 - Konferencija-253
102 - Konferencija-201
620 - Konferencija-719
164 - Konferencija-263
DSC_2605

Pogledajte kroz mikroskop, upoznajte medijume, epruvete, pipete, Petrijevu šolju i sve ono što učestvuje u stvaranju novog života, dok će vam embriolozi objasniti i ceo tok oplodnje.

Vantelesna oplodnja nije veštačka i naša Laboratorija uživo ima za cilj da vam to i pokaže! Udruženje embriologa Srbije će se i ove godine potruditi da predstavi proceduru vantelesne oplodnje iz svog, jedinstvenog ugla. Hajde da zajedno zavirimo u ono što se dešava „sa druge strane“.

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!