UČESNICI FESTIVALA

Na Petom međunarodnom Festivalu potpomognute oplodnje, koji se održava 14. oktobra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu biće prisutan veliki broj učesnika, a sve u cilju sveobuhvatnijeg sagledavanja problema neplodnosti i direktne pomoći svima koji se nose s problemom začeća.

Učestvovaće više od 50 stručnjaka iz zemlje i inostranstva, klinike za lečenje neplodnosti, ginekološke ordinacije, proizvođači lekova i suplemenata koji se koriste u procesima vantelesne oplodnje, laboratorije, lekari iz različitih oblasti (ginekologija, urologija, hematologija, endokrinologija…), embriolozi, psiholozi, udruženja pacijenata i mnogi drugi.

Svi učesnici podeljeni su u dve grupe: PREDAVAČI I IZLAGAČI.

Na 6 panel diskusija učestvovaće više od 15 stručnjaka, besplatne konsultacije koje organizujemo održaće više od 20 lekara, a moći ćete da obiđete i oko 25 štandova izlagača.

Da pogledate spisak svih izlagača kliknite na link: IZLAGAČI i tu ćete videti sve izlagače, sva udruženja, klinike, ordinacije, institucije….

Da pogledate spisak svih predavača i konsultanata kliknite na link: PREDAVAČI i KONSULTANTI i tu ćete videti sve stručnjake koji učestvuju na Četvrtom Festivalu. Možete zakazati besplatne konsultacije sa nekima, a neke možete slušati na diskusijama.

Da pogledate program panel diskusija kliknite na PROGRAM.

Da zakažete besplatne konsultacije kliknite na BESPLATNE KONSULTACIJE.

Da prijavite svoj dolazak na Festival klinknite na PRIJAVA PRISUSTVA.

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!