ŠANSIN VTO KUTAK

Svi oni koji su pobedili neplodnost, svojevrsni su heroji! Ovo posebno osećanje sa sobom nosi svaka mama koja je vojevala u borbi za svoju bebu. Ima li dovoljne nagrade za sve pretrpljene lomove i strahove? Sigurno da nema veće nagrade od bebe, ali poželeli smo da svoj uspeh približimo i drugima, onima koji možda i ne znaju koliko je put koji smo prešli težak. I bez obzira na to koliko ste puta bili na vantelesnoj oplodnji, ili ste uz malu pomoć inseminacije dobili bebu, bili na donaciji reproduktivnih ćelija – vaše putovanje je vaše putovanje i zaslužuje poštovanje. 

Naša borba je posebna, a naš uspeh je veliki! Zato svako ko je uspeo da ostvari svoj cilj ima želju da to iskaže. Pronašli smo zanimljiv način za to! Potrudili smo se da svima obezbedimo mogućnost da u vidu poklona dobiju simbol VTO borbe, baš kao mali trofej koji svedoči o uspehu u najvećoj životnoj bici koju ste vodili ili vodite sada.

Oformili smo nešto drugačije, što niste imali priliku da sretnete do sada u Srbiji – naš, Šansin VTO kutak, gde možete pronaći zanimljive sitnice iz vto sveta, a sve je u znaku nas – naše borbe i naših uspeha, naše ŠANSE ZA RODITELJSTVO!

Mnoge bebe već uveliko nose benkice sa zanimljivim natpisima, zekice, portiklice… Mnoge naše hrabre buduće mame biju svoju bitku upravo u spavaćici sa natpisom koji simbolizuje borbu koju vodimo ili smo vodile.

Zavirite u Šansin VTO kutak! Uz donaciju Udruženju moći ćete da zauzvrat dobijete uspomenu na vašu vto borbu. Odabirom nekog od naših proizvoda pomažete dalji rad i održivost našeg Udruženja Šansa za roditeljstvo.

Kažu „da će sve ovo jednog dana biti juče“, zato sačuvajmo uspomenu na ono što se ne sme zaboraviti – da je nekada davno, postojala jedna hrabra žena koja je sama, ili uz podršku svog muškarca, hrabro koračala ka svome cilju, verujući da je tamo čeka ono najželjenije – njena beba.

Posetite Šansin vto kutak na našem Festivalu i obradujte sebe, vašu bebicu ili vaše najmilije najlepše obojenom krpicom na svetu :), simbolom najvažnije borbe na svetu…

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!