RADIONICA: USVOJI DETE – UMNOŽI LJUBAV

Voditelj Biljana Petrović NLP master, profesionalni coach i trener emocionalne inteligencije i najvažnija od svih titula je – MAMA usvojenog dečaka održaće Radionicu USVOJI DETE – UMNOŽI LJUBAV, 14. oktobra od 15 časova u hotelu Holiday Inn – u okviru Festivala potpomognute oplodnje.

Iskreno, ogoljeno i iz srca… Iskustveno i korisno, informativno i sa razumevanjem – predstavljamo vam radionicu USVOJI DETE – UMNOŽI LJUBAV.

Mnogi od nas su više puta razmišljali o usvajanju. Da li zato što nismo uspeli da ostvarimo potomstvo na druge načine, nismo želeli, ili nismo imali snage… To nije važno. Verujemo da u svima vama koji su otvorili ovaj link gledajući samo naziv postoji pitanje o usvajanju na koje nemaju odgovor.

Baš na to pitanje želimo da odgovorimo! Ali onako lično, iskreno, iskustveno… Kako smo prošli ili prolazimo mi koji ćemo pokušati da na vaše strahove i nedoumice odgovorimo. Od vas ne tražimo ništa – ne morate nam dati ni više informacija od svojih ličnih imena – potrebna nam je samo vaša pažnja u jednom razgovoru koji će, nadamo se, pokrenuti lavinu vaših osećanja i razmaknuti sve oblake nesigurnosti koje vas obuzimaju kada razmišljate o usvajanju.

Nije važno ni da budete u procesu usvajanja, niti da to želite… Možda je to samo ideja koja u vašim srcima treba da „odleži“… Zato smo mi tu, da sa vama podelimo kako smo stigle ovde gde smo, o čemu smo mislile i strahovale, brinule i lomile se…

Biljana je mama koja ima svoje dete usvojeno celim srcem i bićem i ona će na ovoj radionici svoje iskustvo preneti na prisutne i ohrabriti sve u kojoj god fazi postupka se nalaze. Stavlja se na raspolaganje za sva pitanja i sve nedoumice.

Ne postoje glupa niti nerazumna pitanja, ne postoji nejasnoća na koju nećemo pokušati da odgovorimo.

Pozivamo vas da dođete 14. oktobra u 15 časova i da kroz druženje, kroz naše iskustvo, odgonetnemo na sve zablude i nejasnoće o procesu usvajanja dece.

Imajte na umu da su mesta ograničena pa vas molimo da se što pre prijavite ako želite da prisustvujete a mi ćemo vas podsetiti par dana pred događaj kako bi sve bilo lepo isplanirano.

Vidimo se na Festivalu potpomognute oplodnje u Beogradu (hotel Holiday Inn – Novi Beograd) na radionici USVOJI DETE – UMNOŽI LJUBAV, 14. oktobra od 15 časova.

Prijavite se za prisustvo u formi za prijavu u nastavku.

SVA MESTA SU ZAUZETA!