PSIHOLOŠKA PODRŠKA

BROJ MESTA ZA OVU RADIONICU JE POPUNJEN!

Želimo da vas pozovemo na posebno organizovanu radionicu u vezi sa psihološkom podrškom. Na ovoj zanimljivoj radionici u okviru Festivala potpomognute oplodnje pokazaćemo kako izgleda psihološka podrška, kako da pomognete sebi i drugima koji se suočavaju s problemom neplodnosti, šta reći a šta ne reći, kako se nositi sa emotivnim promenama…

Shodno tome da se Festival održava dva dana (2. i 3. oktobar), ova radionica će biti održana 3. oktobra od 15h. Radionicu će voditi Milica Glintić, psiholog.

Mnoštvo je emocija u lečenju neplodnosti, mnoštvo neizvesnih momenata, brige, iščekivanja, nestrpljenja, tuge, stida, sažaljenja…Priprema i postupci lečenja mogu da traju dugo, mesecima, godinama, i sve to vreme nama treba podrška i treba nam neko da nam da vetar u leđa, nauči nas kako da se nosimo sa svim tim emocijama a da ne posustanemo. Zbog toga želimo da pokažemo da je stručna psihološka pomoć preko potrebna i zauzima važno mesto u lečenju neplodnosti i u samim postupcima vantelesne oplodnje.

Cilj nam je da pokažemo šta je to psihološka podrška i koliko je ona neophodna na putu do bebe, s obzirom da to putovanje može potrajati i može biti stresno.

Radionica je potpuno besplatna za posetioce i održaće se u maloj sali Envoy conference sa ograničenim brojem mesta (do 12 mesta) u trajanju od 60 minuta. Obavezna je prijava i rezervacija mesta.

BROJ MESTA ZA OVU RADIONICU JE POPUNJEN!

Preporučeno je nošenje zaštitnih maski na samom događaju, a sve u cilju zaštite svih posetilaca od virusa COVID-19.

Autorka: Sandra Jovanović
Šansa za roditeljstvo

Zabranjeno kopiranje i preuzimanje dela ili celog teksta, kao i slika i video snimaka bez navođenja izvora!